100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.4 170PK
Bouwjaar 09-2003 - 11-2008

Draagarmen TOYOTA AVENSIS Sedan (_T25_) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS Sedan (_T25_) 2.4 past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Speling op draagarmrubbers

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan (_T25_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUSMARTSKODAPONTIACMASERATI. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De arm bevat ook fuseekogels.