WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.4 170PK
Bouwjaar 09-2003 - 11-2008

Draagarmen TOYOTA AVENSIS Stationwagen (_T25_) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen (_T25_) 2.4

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Speling op draagarmrubbers

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen (_T25_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATALFA ROMEOVW VOLKSWAGENOLDSMOBILESSANGYONG. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.