WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.4 170PK
Bouwjaar 09-2003 - 11-2008

Draagarmen TOYOTA AVENSIS (_T25_) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISSANGYONGHYUNDAILINCOLN. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS (_T25_) 2.4 komen.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS (_T25_) past. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.