100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.4 163PK
Bouwjaar 10-2003 - 10-2008

Draagarmen TOYOTA AVENSIS (_T25_) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA AVENSIS
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 270635
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 34,5 mm
binnen Ø: 14,2 mm
Lengte: 60,0 mm
Gewicht: 0,20 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
59% Korting
13,46
32,82
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 14

Achterste draagarm inspecteren

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Speling op draagarmrubbers

Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS (_T25_) 2.4 past.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS (_T25_)

Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDACIASKODAGMCLINCOLN. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.