100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA 1.3 75 PK
Bouwjaar 05.1997 - 10.2001

Draagarmen TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA COROLLA (_E11_) 1.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Draagarmen monteren op een auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA COROLLA (_E11_)

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.

Achterste draagarm inspecteren

De arm bevat ook fuseekogels. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.