WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA FX Compact 1.6 75PK
Bouwjaar 08-1984 - 08-1987

Draagarmen TOYOTA COROLLA FX Compact (E8B) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA COROLLA FX Compact (E8B) 1.6 past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWTOYOTAKIA. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA COROLLA FX Compact (E8B)

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. In de fuseekogel zit een conisch deel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ABS, Lucas, TRW, Pagid, Jurid, Zimmermann, ATE, Textar, Bendix, Bosch en Rofren In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Achterste draagarm inspecteren

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer.