WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Hatchback 1.8 76PK
Bouwjaar 09-1979 - 05-1982

Draagarmen TOYOTA COROLLA Hatchback (_E7_) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Wij controleren altijd bij de TOYOTA COROLLA Hatchback (_E7_) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA COROLLA Hatchback (_E7_)

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.

Speling op draagarmrubbers

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.