100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 1.8 129PK
Bouwjaar 04-2004 - 03-2009

Draagarmen TOYOTA COROLLA Verso (ZER_, ZZE12_, R1_) 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA COROLLA Verso (ZER_, ZZE12_, R1_) 1.8

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Speling op draagarmrubbers

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke TOYOTA COROLLA Verso (ZER_, ZZE12_, R1_) heeft een eigen VIN-nummer. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren.