100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D 163PK
Bouwjaar 09-2002 - 08-2009

Draagarmen TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J12_) 3.0 D-4D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J12_) 3.0 D-4D past. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd .

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J12_)

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.