100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER PRADO 4.0 249PK
Bouwjaar 12-2002 - 12-2010

Draagarmen TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J12_) 4.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

In de fuseekogel zit een conisch deel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J12_) 4.0. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J12_)

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. De arm bevat ook fuseekogels. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op draagarmrubbers

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.