100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PRIUS Hatchback 1.5 Hybrid 78PK
Bouwjaar 09-2003 - 12-2009

Draagarmen TOYOTA PRIUS Hatchback (_W2_) 1.5 Hybrid

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA PRIUS Hatchback (_W2_) 1.5 Hybrid

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA PRIUS Hatchback (_W2_) komen. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Achterste draagarm inspecteren

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Speling op draagarmrubbers

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.