100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA TERCEL 1.5 71PK
Bouwjaar 08-1983 - 05-1985

Draagarmen TOYOTA TERCEL (_L1_, _L2_) 1.5

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA TERCEL (_L1_, _L2_) 1.5

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Speling op draagarmrubbers

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTDACIAFERRARISSANGYONGMASERATIISUZU. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA TERCEL (_L1_, _L2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.