100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk IV 2.0 SRI Turbo 192PK
Bouwjaar 11.2001 - 05.2005

Draagarmen VAUXHALL ASTRA Mk IV (G) Hatchback (T98) 2.0 SRI Turbo

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk IV (G) Hatchback (T98) 2.0 SRI Turbo

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL ASTRA Mk IV (G) Hatchback (T98) past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast.

Achterste draagarm inspecteren

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Speling op draagarmrubbers

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.