100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 2.0 CDTI 4x4 170 PK
Bouwjaar 11.2014 - 05.2017

Draagarmen VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sports Tourer (G09) 2.0 CDTI 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Elke VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sports Tourer (G09) 2.0 CDTI 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Achterste draagarm inspecteren

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATPEUGEOTVOLVO. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sports Tourer (G09)

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.