WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI Bus 2.0 TD 68PK
Bouwjaar 09-1984 - 05-1988

Draagarmen VAUXHALL MIDI Bus (MID) 2.0 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Elke VAUXHALL MIDI Bus (MID) 2.0 TD heeft een eigen VIN-nummer. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIVOLVOPORSCHEMASERATI.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL MIDI Bus (MID)

Ook voor de stuurdelen geldt dit. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.