100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI II Bus 2.0 TD 69PK
Bouwjaar 06-1988 - 07-1990

Draagarmen VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.0 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.0 TD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL MIDI II Bus (MID), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Speling op draagarmrubbers

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOLANCIAJEEP. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.