100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI II Bus 2.4 TD 76PK
Bouwjaar 09-1994 - 08-1997

Draagarmen VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.4 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.4 TD

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL MIDI II Bus (MID) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Achterste draagarm inspecteren

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Speling op draagarmrubbers

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSKODAVW VOLKSWAGEN. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.