100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI II Bus 2.4 TD 94PK
Bouwjaar 10-1994 - 08-1997

Draagarmen VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.4 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL MIDI II Bus (MID) 2.4 TD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Speling op draagarmrubbers

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMITSUBISHIMAZDALAMBORGHINI.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL MIDI II Bus (MID)

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.