100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VECTRA Mk II 2.2 DTI 16V 125PK
Bouwjaar 08.2002 - 07.2008

Draagarmen VAUXHALL VECTRA Mk II (C) GTS (Z02) 2.2 DTI 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL VECTRA Mk II (C) GTS (Z02) 2.2 DTI 16V. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERDAIMLERDACIA.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL VECTRA Mk II (C) GTS (Z02)

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.