100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Combi 2.5 DTI 135PK
Bouwjaar 07-2003 - 07-2014

Draagarmen VAUXHALL VIVARO A Combi (X83) 2.5 DTI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Elke VAUXHALL VIVARO A Combi (X83) 2.5 DTI heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL VIVARO A Combi (X83)

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACPONTIACCHEVROLETBMWMERCEDES-BENZ. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Speling op draagarmrubbers

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.