Draagarmen VOLVO

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Draagarm monteren op een auto

Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Chassis-onderdelen verslijten snel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Lucas, Bosch, Bendix, Brembo, Rofren, TRW, ATE, Pagid, Textar en Jurid U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Bekijk ook alle volvo draagarmen op RemOnderdelen.nl