100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 140 Stationwagen 1.8 S 101PK
Bouwjaar 08-1966 - 07-1968

Draagarmen VOLVO 140 Stationwagen (145) 1.8 S

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO 140 Stationwagen (145) 1.8 S

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Draagarmen monteren op een auto. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 140 Stationwagen (145) past. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Speling op draagarmrubbers

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.