WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.3 Cat 136PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1992

Draagarmen VOLVO 240 Kombi (P245) 2.3 Cat

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO 240 Kombi (P245) 2.3 Cat

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De rubbers drogen dan uit.

Achterste draagarm inspecteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en MisterCash Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGMINIDAEWOOPEUGEOT. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Speling op draagarmrubbers

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Wij controleren altijd bij de VOLVO 240 Kombi (P245) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.