100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 2.0 82 PK
Bouwjaar 09.1974 - 12.1975

Draagarmen VOLVO 240 (P242, P244) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKINISSANISUZULAMBORGHINI. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO 240 (P242, P244) 2.0

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 240 (P242, P244) komen. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.