100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 2.3 115PK
Bouwjaar 08.1986 - 12.1988

Draagarmen VOLVO 240 (P242, P244) 2.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO 240 (P242, P244) 2.3

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 240 (P242, P244). Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Speling op draagarmrubbers

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHJAGUARDAFSUBARU. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Achterste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.