100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.3 Turbo 182PK
Bouwjaar 08.1985 - 12.1988

Draagarmen VOLVO 740 (744) 2.3 Turbo

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO 740 (744) 2.3 Turbo

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO 740 (744) komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Chassis-onderdelen verslijten snel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Speling op draagarmrubbers

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.