WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.4 TD 109PK
Bouwjaar 08-1985 - 12-1990

Draagarmen VOLVO 740 (744) 2.4 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO 740 (744) 2.4 TD

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.

Speling op draagarmrubbers

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO 740 (744). Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Achterste draagarm inspecteren

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIPLYMOUTHLEXUS.