WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 Kombi 2.3 112PK
Bouwjaar 08-1985 - 07-1986

Draagarmen VOLVO 740 Kombi (745) 2.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Chassis-onderdelen verslijten snel. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 740 Kombi (745) 2.3 past. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO 740 Kombi (745)

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.