WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S60 I 2.4 Bifuel 140PK
Bouwjaar 07.2001 - 04.2010

Draagarmen VOLVO S60 I (384) 2.4 Bifuel

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO S60 I (384) 2.4 Bifuel

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels.

Achterste draagarm inspecteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Wij controleren altijd bij de VOLVO S60 I (384) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.