WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S80 I 2.5 T AWD 210PK
Bouwjaar 07-2003 - 07-2006

Draagarmen VOLVO S80 I (184) 2.5 T AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO S80 I (184) 2.5 T AWD

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S80 I (184) past. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.