100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 I 2.3 AWD 265 PK
Bouwjaar 12.1998 - 02.2000

Draagarmen VOLVO V70 I (875, 876) 2.3 AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO V70 I (875, 876) 2.3 AWD

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNSEATFERRARIKIACITROEN. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO V70 I (875, 876), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

De arm bevat ook fuseekogels. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.