100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 II 2.4 140 PK
Bouwjaar 03.2000 - 08.2007

Draagarmen VOLVO V70 II (285) 2.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. APK is voor uw eigen veiligheid. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO V70 II (285) 2.4

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke VOLVO V70 II (285) heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Speling op draagarmrubbers

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATMAZDADAIMLER. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.