100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 II R 2,5 T AWD 300PK
Bouwjaar 03.2003 - 08.2007

Draagarmen VOLVO V70 II (285) R 2,5 T AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. APK is voor uw eigen veiligheid. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Wij controleren altijd bij de VOLVO V70 II (285) R 2,5 T AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO V70 II (285), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIDAIMLERDODGE. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.