WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 III (135) 2.4 D 163PK
Bouwjaar 04-2007 - heden

Draagarmen VOLVO V70 III (135) 2.4 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde, rechts
Draagarmrubber achterzijde, rechts, onder
Draagarmen voorzijde, rechts, onder

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO V70 III (135) 2.4 D

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels.

Achterste draagarm inspecteren

Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.