WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 CROSS COUNTRY 2.4 D5 XC AWD 163PK
Bouwjaar 09-2002 - 08-2007

Draagarmen VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295) 2.4 D5 XC AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Achterste draagarm inspecteren

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295) 2.4 D5 XC AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295) past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLADASUBARUPEUGEOT. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.