100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 II T5 Polestar AWD 253 PK
Bouwjaar 07.2019 - tot heden

Draagarmen VOLVO XC90 II (256) T5 Polestar AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Jurid, Brembo, Textar en Bendix Elke VOLVO XC90 II (256) T5 Polestar AWD heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO XC90 II (256)

De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Achterste draagarm inspecteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.