Draagarmen VW VOLKSWAGEN

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste wielstand is erg belangrijk. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Draagarm monteren op een auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Bekijk ook alle vw volkswagen draagarmen op RemOnderdelen.nl