100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion 140 PK
Bouwjaar 08.2004 - 11.2008

Draagarmen VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Complete draagarmset achterzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. APK is voor uw eigen veiligheid. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1). Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Achterste draagarm inspecteren

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Ook voor de stuurdelen geldt dit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.