WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Bestelwagen (2DA, 2DD, 2DH) 2.8 TDI 158PK
Bouwjaar 04.2002 - 07.2006

Draagarmen VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Bestelwagen (2DA, 2DD, 2DH) 2.8 TDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Bestelwagen (2DA, 2DD, 2DH) 2.8 TDI. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Bestelwagen (2DA, 2DD, 2DH) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Achterste draagarm inspecteren

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De rubbers drogen dan uit. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.