100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM) 2.8 TDI 158PK
Bouwjaar 04.2002 - 07.2006

Draagarmen VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM) 2.8 TDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM) 2.8 TDI

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Open laadbak/ Chassis (2DC, 2DF, 2DG, 2DL, 2DM) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.