100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) 1.6 72PK
Bouwjaar 08-1975 - 07-1980

Draagarmen VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Chassis-onderdelen verslijten snel. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) 1.6

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) past. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Speling op draagarmrubbers

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn.