WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) 1.6 75PK
Bouwjaar 08-1980 - 03-1988

Draagarmen VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) 1.6

In de fuseekogel zit een conisch deel. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting.

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Speling op draagarmrubbers

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIJEEPLOTUS.