WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) 2.1 115PK
Bouwjaar 01.1981 - 12.1983

Draagarmen VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) 2.1

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B) 2.1 past.

Achterste draagarm inspecteren

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32B)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.