WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) 1.6 75PK
Bouwjaar 08-1980 - 03-1988

Draagarmen VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. In de fuseekogel zit een conisch deel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Achterste draagarm inspecteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.