100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) 2.1 115PK
Bouwjaar 01.1981 - 07.1983

Draagarmen VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) 2.1

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) 2.1

Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B). Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Achterste draagarm inspecteren

De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPLDVALFA ROMEO. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Speling op draagarmrubbers

Gietijzer komt minder veel voor als component. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.