WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO (6N1) 1.7 SDI 57PK
Bouwjaar 04.1997 - 10.1999

Draagarmen VW VOLKSWAGEN POLO (6N1) 1.7 SDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARISUZULINCOLNMG. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (6N1) 1.7 SDI

Elke VW VOLKSWAGEN POLO (6N1) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Achterste draagarm inspecteren

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.