100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 FSI 86PK
Bouwjaar 02.2002 - 07.2006

Draagarmen VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 FSI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 FSI komen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Speling op draagarmrubbers

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (9N_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. In de fuseekogel zit een conisch deel.