WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B) 2.1 115PK
Bouwjaar 08.1982 - 12.1983

Draagarmen VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B) 2.1

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Draagarmen monteren op een auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN SANTANA (32B) 2.1

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Speling op draagarmrubbers

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNGMCBUICK. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.