100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI 211 PK
Bouwjaar 04.2006 - 05.2010

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Speling op draagarmrubbers

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.