100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 5.0 V10 TDI 313PK
Bouwjaar 10.2002 - 05.2010

Draagarmen VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 5.0 V10 TDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 5.0 V10 TDI

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Achterste draagarm inspecteren

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Speling op draagarmrubbers

Elke VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.